NOTICE!

The Weatherzone forum has now closed and is in read-only mode until the 1st of November when it will close permanently. We would like to thank everyone who has contributed over the past 18 years.

If you would like to continue the discussion you can follow us on Facebook and Twitter or participate in discussions at AusWeather or Ski.com.au forums.

Topic Options
#959881 - 12/02/2011 14:05 is any one having problems
weatherprincess Offline
Weather Freak

Registered: 03/02/2011
Posts: 256
Loc: strathpine, brisbane
I just tried to get on the coral sea forum, and it keeps saying error....
i can get into it if i press concern pages but though the title? is anyone having that problem

Top
#959883 - 12/02/2011 14:12 Re: is any one having problems [Re: weatherprincess]
Night Rain Offline
Weather Freak

Registered: 22/03/2010
Posts: 267
Loc: Yungaburra Qld
Yes, Weatherprincess, it must be a technical problem.

Top
#959884 - 12/02/2011 14:17 Re: is any one having problems [Re: Night Rain]
weatherprincess Offline
Weather Freak

Registered: 03/02/2011
Posts: 256
Loc: strathpine, brisbane
oh thanks.. i have been having trouble with my computer and that happened... thought may have been from my end thanks heaps now i can continue with working lol frown

Top
#959888 - 12/02/2011 14:40 Re: is any one having problems [Re: weatherprincess]
KevD Offline
Occasional Visitor

Registered: 23/09/2001
Posts: 5236
Loc: Bellingen NSW 2454
The problem has been reported to Admin...not something I have seen before

Cheers

Kev

Top
#959895 - 12/02/2011 15:11 Re: is any one having problems [Re: KevD]
pkgjmg Offline
Weatherzone Addict

Registered: 01/01/2009
Posts: 2955
Loc: Mt Warren Park
yep - i'm having all sorts of troubles ..............
_________________________
** sunshine and lollipops and rainbows every where **

Top
#959907 - 12/02/2011 15:29 Re: is any one having problems [Re: pkgjmg]
RoadkillNZ Offline
Weather Freak

Registered: 19/01/2011
Posts: 362
Loc: Jimboomba, Qld
For me it seems to just be when I go to unread posts on the one topic for Coral Sea Tropical Cyclones, no other topic, and by clicking on the page number I have no issue with it.
_________________________
Weather at Jimboomba from the place opposite mine (So I don't have to fix my weather gauges) -
www.jimboombaweather.com.au

Wind is under reported because it is sheltered by trees.

Top
#959910 - 12/02/2011 15:35 Re: is any one having problems [Re: RoadkillNZ]
KevD Offline
Occasional Visitor

Registered: 23/09/2001
Posts: 5236
Loc: Bellingen NSW 2454

Top
#959911 - 12/02/2011 15:35 Re: is any one having problems [Re: RoadkillNZ]
WelloMeteo Offline
Weatherzone Addict

Registered: 05/01/2006
Posts: 1488
Loc: Wellington Point SEQ (30km eas...
That problem usually occurs when the last post has been deleted or moved since it was posted - then you are essentially trying to click on something that doesn't exist, hence the error. I know this was definitely the case for a couple of posts on the CS thread today, because they are no longer there, and I remember seeing them (it was pretty much around that time that I logged off ....) but not sure if it is true of the situation now. It does seem odd that SBT's post is the last one showing in that thread, and it was over 2 hours ago (odd for such a popular thread).

Top
#959912 - 12/02/2011 15:41 Re: is any one having problems [Re: WelloMeteo]
weatherprincess Offline
Weather Freak

Registered: 03/02/2011
Posts: 256
Loc: strathpine, brisbane
i am seeing different names on the posts meaning people are writing but i can not get to it, mine has stopped at pg202 and it looks like its getting more post but i cant seem to get on it from page 202 at the last post that posted

Top
#959923 - 12/02/2011 16:17 Re: is any one having problems [Re: weatherprincess]
RoadkillNZ Offline
Weather Freak

Registered: 19/01/2011
Posts: 362
Loc: Jimboomba, Qld
I see what you mean for me the last one I can see is Sir BoabTree posting about Fiji ploting it as a low @ 12:26. But looking at the forum list the last post is by Pkgjmg @ 14:44. Mine is only page 81 but that is because of my settings.

Edit: Logging out/in, clearing cookie didn't work.


Edited by RoadkillNZ (12/02/2011 16:20)
Edit Reason: more info
_________________________
Weather at Jimboomba from the place opposite mine (So I don't have to fix my weather gauges) -
www.jimboombaweather.com.au

Wind is under reported because it is sheltered by trees.

Top
#959927 - 12/02/2011 16:25 Re: is any one having problems [Re: RoadkillNZ]
Oh Dear! Offline
Weather Freak

Registered: 01/02/2011
Posts: 150
Loc: Caboolture, Qld
I am the same as RoadkillNZ.................. although my pages are higher due to my settings.....
_________________________
Needs sunshine………I think I’m solar powered……… I don’t work very well when it’s all gloomy!!

Top
#959934 - 12/02/2011 16:39 Re: is any one having problems [Re: Oh Dear!]
weatherprincess Offline
Weather Freak

Registered: 03/02/2011
Posts: 256
Loc: strathpine, brisbane
yeah exactly the same as me

Top
#959936 - 12/02/2011 16:49 Re: is any one having problems [Re: weatherprincess]
Oh Dear! Offline
Weather Freak

Registered: 01/02/2011
Posts: 150
Loc: Caboolture, Qld
strange, very strange! well we will have some reading to catch up on! lol
_________________________
Needs sunshine………I think I’m solar powered……… I don’t work very well when it’s all gloomy!!

Top
#959938 - 12/02/2011 16:52 Re: is any one having problems [Re: weatherprincess]
RoadkillNZ Offline
Weather Freak

Registered: 19/01/2011
Posts: 362
Loc: Jimboomba, Qld
I just tried putting a reply to the thread and it errored out, but it is now showing me as the last poster.
_________________________
Weather at Jimboomba from the place opposite mine (So I don't have to fix my weather gauges) -
www.jimboombaweather.com.au

Wind is under reported because it is sheltered by trees.

Top
#959956 - 12/02/2011 17:31 Re: is any one having problems [Re: RoadkillNZ]
Mega Offline
Meteorological Motor Mouth

Registered: 03/02/2003
Posts: 7899
Loc: Maryborough, Wide Bay, QLD
Same problem here...I can see people replying to the thread from the forum index but when I click on the last page I see no new replies in the thread at all!

Top
#959957 - 12/02/2011 17:31 Re: is any one having problems [Re: RoadkillNZ]
weatherprincess Offline
Weather Freak

Registered: 03/02/2011
Posts: 256
Loc: strathpine, brisbane
yeah i said hi just to see if it work it showed i posted but said error too and i just saw someone else posted too i dont know

Top
#959961 - 12/02/2011 17:47 Re: is any one having problems [Re: weatherprincess]
explorer Offline
Weather Freak

Registered: 29/01/2011
Posts: 555
Loc: Coolum Beach, Qld
It shows an error whenever I click on that thread ...

Top
#959962 - 12/02/2011 17:52 Re: is any one having problems [Re: explorer]
wombat05 Offline
Cloud Gazer

Registered: 15/01/2011
Posts: 15
Loc: Queensland
Mine has stopped too! I wish we could get this all working - so frustrating!!
_________________________
Weather Novice
Yeppoon

Top
#959967 - 12/02/2011 18:16 Re: is any one having problems [Re: wombat05]
!SCHUMMY! Offline
Weatherzone Addict

Registered: 22/04/2008
Posts: 2915
Loc: Jimboomba, SEQ
just give it a few hours and itll be back to normal. have seen this happen once before and just as WelloMeteo said.

Top
#959975 - 12/02/2011 18:46 Re: is any one having problems [Re: !SCHUMMY!]
explorer Offline
Weather Freak

Registered: 29/01/2011
Posts: 555
Loc: Coolum Beach, Qld

This is the message I get:

quote
UBB Message
We encountered a problem. The reason reported was
Database error only visible to forum administrators

Please click back to return to the previous page.
unquote

Top


Who's Online
0 registered (), 51 Guests and 3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Today's Birthdays
No Birthdays
Forum Stats
29947 Members
32 Forums
24194 Topics
1529243 Posts

Max Online: 2985 @ 26/01/2019 12:05
Satellite Image